00:17 uur 14-07-2023

JA Mitsui Leasing neemt Katsumi Global, LLC over.

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– JA Mitsui Leasing Ltd. (hoofdkantoor: Chuo-ku, Tokio; Keito Shimbu, president en CEO; hierna te noemen “JAML”) maakt bekend dat we via onze dochteronderneming, JA Mitsui Leasing Capital Corporation (hoofdkantoor: NY, VS; Kiyoshi Doi, directeur, president; hierna te noemen “JMCC”), een 100% belang hebben verworven in Katsumi Global, LLC (hoofdkantoor: Michigan, VS; Tim King, CEO; hierna te noemen “KG”).

1. Achtergrond en doel van de investering

JAML breidt haar activiteiten in Noord-Amerika uit in lijn met “Real Change 2025”, haar managementplan voor de middellange termijn. Aan de hand van KG’s platform en dankzij haar ervaring met werkkapitaaloplossingen, zoals financiering van de toeleveringsketen, zal JMCC in combinatie met JAML’s financiële kracht en klantennetwerk de dienstverlening aan klanten in Noord-Amerika uitbreiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR & IR Department, Corporate Management Division, JA Mitsui Leasing, Ltd.

Telefoon: +81-3-6775-3002, E-Mail:JAMLDG1114@jamitsuilease.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr