04:16 uur 14-07-2023

Carbon Trade eXchange (CTX) gaat samenwerking aan met Victoria Falls Carbon Registry & Exchange in Zimbabwe: ‘Als het leven je citroenen geeft, maak dan limonade’

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Er is geschiedenis geschreven in Victoria Falls, Zimbabwe, op 7 juli 2023, de laatste dag van het eerste Africa Voluntary Carbon Credits Forum (AVCCM). Er werden overeenkomsten getekend voor het opstarten en installeren van een regionaal (pan-Afrikaans) koolstofregister dat eigendom is van en beheerd wordt in Zimbabwe, plus het lokaal beheerde Carbon Trade Exchange (CTX), ‘s werelds eerste en toonaangevende wereldwijde platform voor vrijwillige koolstofhandel.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230713671113/nl/

Contracts Signed in Victoria Falls Zimbabwe

Contracts Signed in Victoria Falls Zimbabwe

De Victoria Falls Carbon Registry (VFCR) zal de migratie van projecten en koolstofkredieten van Zimbabwe en andere Afrikaanse landen naar Afrika ondersteunen, voor het beheer en de heruitgifte aldaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CTX/GEM:
Wayne Sharpe,

CEO en oprichter

info@ctxglobal.com
+44 7502 229523,

www.ctxglobal.com
www.gemglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr