19:57 uur 13-07-2023

Magnus Carlsen en Christian Pulisic praten over overeenkomsten in voetbal en schaken

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijd sportbedrijf PUMA kondigt een samenwerking aan tussen vijfvoudig wereldkampioen schaken Magnus Carlsen en profvoetballer Christian Pulisic. Twee sporticonen kwamen samen op een voetbalveld om in gesprek te gaan over de verschillen en overeenkomsten tussen schaken en voetbal.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230713682826/nl/

Global Sports company PUMA brought together five-time World Chess Champion Magnus Carlsen and professional football player Christian Pulisic, as the two sport icons met on a football pitch to have a conversation about the differences and similarities between chess and football. (Photo: Business Wire)

Global Sports company PUMA brought together five-time World Chess Champion Magnus Carlsen and professional football player Christian Pulisic, as the two sport icons met on a football pitch to have a conversation about the differences and similarities between chess and football. (Photo: Business Wire)

Wat kunnen een voetballer en een schaker elkaar leren? Uit het gesprek tussen Magnus en Christian blijkt alleen maar dat er genoeg zaken zijn die voor beide disciplines relevant zijn. “Ik ben een aanvallende speler die graag creatief is en verdedigers op het verkeerde been zet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

PUMA
Gudrun Cämmerer

Teamhoofd Global Brand PR

gudrun.caemmerer@puma.com

Chess.com
Leon Watson

Hoofd PR, Chess.com

leon@chess.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr