20:38 uur 13-07-2023

Laserfiche-klanten hebben gesproken: Laserfiche is een 2023 Gartner® Peer Insights™ Keuze van klanten voor Content Services-platforms

Onderscheid op basis van feedback en beoordelingen van eindgebruikersprofessionals

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche– de toonaangevende SaaS-aanbieder van intelligent contentbeheer en automatisering van bedrijfsprocessen – is uitgeroepen tot keuze van klanten in de2023 Gartner Peer Insights ‘ Stem van de klant ’: Content Services Platformsmeldt voor het vierde achtereenvolgende jaar. Gartner Peer Insights, een gratis platform voor collegiale toetsing en beoordelingen, is ontworpen voor besluitvormers op het gebied van bedrijfssoftware en -services. Volgens Gartner: “Beoordelingen doorlopen een strikt validatie- en moderatieproces om ervoor te zorgen dat ze authentiek zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:
Linda Domingo

Directeur, Public Relations, Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com | 562-988-1688 x 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr