19:58 uur 13-07-2023

Causaly haalt $ 60 miljoen op in Serie B-financiering om AI-aangedreven preklinische ontdekking te katalyseren

De financiering, geleid door ICONIQ Growth, stelt Causaly in staat om de innovatie te versnellen en een grotere acceptatie van zijn toonaangevende AI-platform te stimuleren om wetenschappelijk onderzoek te moderniseren.

LONDEN & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Causaly, het toonaangevende AI-platform voor biomedisch onderzoek, heeft $ 60 miljoen aan Serie B-financiering afgesloten onder leiding van ICONIQ Growth, met deelname van Index Ventures, Marathon Venture Capital, EBRD, Pentech Ventures en Visionaries Club. Er namen ook strategische personen deel aan de ronde, waaronder Alex Gorsky (voormalig voorzitter en CEO van Johnson & Johnson) en Olivier Pomel (CEO en medeoprichter van Datadog).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Walker Sands, voor Causaly
Sydney Kelly

+1 815-630-0400

causaly-pr@walkersands.com

ICONIQ Growth
ICONIQ@thehatchagency.com

Index Ventures
Vojtech Horna

press@indexventures.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr