01:05 uur 12-07-2023

Met oplossingssjablonen en no-code tools behaalt Laserfiche de toppositie in de Nucleus Research Content Services en Collaboration Value Matrix 2023

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche, de toonaangevende SaaS-aanbieder van intelligent contentbeheer en automatisering van bedrijfsprocessen, is voor de achtste opeenvolgende keer benoemd tot leider in de Nucleus Research Technology Value Matrix for Content Services and Collaboration. Van de geëvalueerde leveranciers scoorde Laserfiche het hoogst als leider voor zowel functionaliteit als bruikbaarheid, aldus het rapport.

“Laserfiche scoort het hoogst in functionaliteit en bruikbaarheid in het Leaders kwadrant voor zijn kracht in de automatisering van bedrijfsprocessen, ondersteund door robuuste beveiligingsmogelijkheden en een innovatieve roadmap,” zegt Evelyn McMullen, onderzoeksmanager bij Nucleus Research en auteur van het rapport.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo

Director, Public Relations, Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com | 562-988-1688 x 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr