20:22 uur 12-07-2023

Interactive Brokers lanceert Securities Lending Dashboard

Nieuwe tool helpt shortsellers beter te informeren

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, heeft vandaag de lancering aangekondigd van het Securities Lending Dashboard, ontworpen om klanten te helpen de short-selling-activiteiten voor specifieke effecten te beoordelen en handelsbeslissingen te nemen. Het nieuwe Securities Lending Dashboard stelt geavanceerde individuele en institutionele beleggers, waaronder hedgefondsen, in staat om een uitgebreid universum van gegevens over effectenleningen op basis van belangrijke statistieken te bekijken. Dit is een aanvulling op het Securities Loan Borrow (SLB)-systeem van Interactive Brokers, een volledig elektronisch en bruikbaar selfservice-hulpprogramma waarmee klanten gratis kunnen zoeken naar aandelen die beschikbaar zijn om short te gaan op het Interactive Brokers-platform.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230712004051/nl/

IBKR's Securities Lending Dashboard (Graphic: Business Wire)

IBKR’s Securities Lending Dashboard (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc. Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr