17:57 uur 12-07-2023

Gas Storage Denmark: vraag naar interesse

Marktinput over behoeften aan CO2-opslag

STENLILLE, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Via haar CO2RYLUS-project wil Gas Storage Denmark A/S (GSD) een onshore CO2-opslagplaats tot stand brengen in de faciliteit van Stenlille. Men verwacht om zowel injectie- als opslagcapaciteit voor CO2 te kunnen bieden vanaf uiterlijk 2025. De mate van uitbreiding van GSD’s CO2-capaciteiten zal van de vraag van klanten afhangen. Daarom zou GSD feedback van potentiële klanten met betrekking tot dergelijke opslagbehoeften op prijs stellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230712843004/nl/

Stenlille facility in Denmark onshore CO2 storage (Photo: Business Wire)

Stenlille facility in Denmark onshore CO2 storage (Photo: Business Wire)

Bedrijven met interesse in opslag van CO2 te Stenlille worden daarom verzocht om te schrijven naar co2rylus@gasstorage.dk om GSD over hun interesse op de hoogte te brengen. Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ann Marker

co2rylus@gasstorage.dk

Check out our twitter: @NewsNovumpr