16:12 uur 12-07-2023

ESAB Corporation gaat samenwerking met GRI aan om duurzaamheid te bevorderen

NORTH BETHESDA, Md.–(BUSINESS WIRE)– ESAB Corporation (NYSE: ESAB), een wereldleider in verbonden fabricagetechnologie en gascontroleoplossingen, en GRI Renewable Industries, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van windturbinecomponenten, zijn een nieuw partnerschap aangegaan om samen aan groene projecten te werken, ter ondersteuning van hun wederzijds engagement om duurzame bedrijven te runnen. Het partnerschap maakt gebruik van de expertise van elk bedrijf in de fabricage- en windenergie-industrie om initiatieven te stimuleren zoals de overgang naar groene energie en het verkleinen van de milieuvoetafdruk van elk bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230712461888/nl/

ESAB Corporation announced today it has entered a new partnership with GRI Renewable Industries, a global leading manufacturer of wind turbine components. The two companies will collaborate on green projects in support of their mutual commitment to running sustainable businesses, including the transition to green energy and the reduction of each company’s environmental footprint. Pictured here: Olivier Biebuyck, President of ESAB Corporation’s Fabrication Technology platform; Antonio Barbosa, CEO at GRI Renewable Energy Industries; ESAB Corporation CEO, Shyam P. Kambeyanda. (Photo: Business Wire)

ESAB Corporation announced today it has entered a new partnership with GRI Renewable Industries, a global leading manufacturer of wind turbine components. The two companies will collaborate on green projects in support of their mutual commitment to running sustainable businesses, including the transition to green energy and the reduction of each company’s environmental footprint. Pictured here: Olivier Biebuyck, President of ESAB Corporation’s Fabrication Technology platform; Antonio Barbosa, CEO at GRI Renewable Energy Industries; ESAB Corporation CEO, Shyam P. Kambeyanda. (Photo: Business Wire)

“ESAB is verheugd om voort te bouwen op onze relatie met GRI, een van onze vaste klanten, om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die onze impact op het milieu zullen verminderen,” zei Shyam P. Kambeyanda, President en CEO, ESAB Corporation. “Onze twee bedrijven delen de toewijding aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het creëren van milieuvriendelijke producten die van onze wereld een betere plek maken om te leven, wat aansluit bij ESAB’s doel om de wereld die we voor ogen hebben vorm te geven.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESAB Mediacontact:
Tilea Coleman

Vicevoorzitter Bedrijfscommunicatie

E-mail: mediarelations@esab.com
Telefoon: 1-301-323-9092

GRI Mediacontact:
Juan Llovet

Directeur Duurzaamheid en Communicatie

E-mail: juan.llovet@gonvarri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr