18:14 uur 03-04-2023

ESAB Corporation publiceert inaugureel duurzaamheidsrapport

Bedrijf belooft 30% vermindering van de uitstoot van broeikasgassen tot 2030

NORTH BETHESDA, Md.–(BUSINESS WIRE)– ESAB Corporation (‘ESAB’ of ‘het bedrijf’) (NYSE: ESAB), heeft zijn inaugurele duurzaamheidsrapport gepubliceerd, waarin maatstaven zijn bepaald om de vooruitgang op het gebied van milieu-, sociale en governance-doelstellingen (ESG) te evalueren. Verder verbindt het bedrijf zich ertoe tot 2030 de absolute uitstoot van broeikasgassen (GHG) te verminderen met 30%.

Het inaugurele duurzaamheidsrapport vertegenwoordigt een voortzetting van de inzet van ESAB voor milieubeheer; het versterken van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie onder zijn medewerkers; outreach binnen de lokale gemeenschappen; en het handhaven van best-in-class corporate governance. Het omvat de toewijding en aanpak van het bedrijf om de gezondheid en veiligheid op de werkplek voortdurend te verbeteren voor de ongeveer 9.000 ESAB-medewerkers over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Tilea Coleman

Vice President, Corporate Communications

E-mail: mediarelations@esab.com
Tel.: 1-301-323-9092

Investor Relations:
Mark Barbalato

Vice President, Investor Relations

E-mail: investorrelations@esab.com
Tel.: 1-301-323-9098

Check out our twitter: @NewsNovumpr