18:43 uur 12-07-2023

Alpine Investors voltooit overtekend negende fonds met harde bovengrens van 4,5 miljard dollar aan kapitaaltoezeggingen

Nieuw fonds voor Alpine verdubbelt omvang voorganger in 2021

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Alpine Investors (“Alpine”), een gecertificeerde B Corp mensgedreven participatiemaatschappij die zich toelegt op het bouwen van duurzame software- en dienstverleningsbedrijven, kondigde vandaag de voltooiing aan van de fondsenwerving voor Alpine Investors IX (“Fonds IX”), waarmee het harde plafond van het fonds van 4,5 miljard dollar aan kapitaaltoezeggingen van commanditaire partners werd bereikt.

De fondsenwerving voor Fonds IX ging van start met een doelstelling van 3,75 miljard dollar en was overtekend. Fonds IX is twee keer zo groot als Alpine’s vorige fonds, Alpine Investors VIII, dat eveneens overtekend was en in augustus 2021 zijn harde plafond van 2,25 miljard dollar aan verbintenissen van commanditaire partners bereikte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Audrey Harris

Hoofd Marketing

aharris@alpineinvestors.com

Sarah Braunstein

sbraunstein@sloanepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr