13:25 uur 11-07-2023

Quectel brengt nieuwe 4G/5G-, LPWA- en GNSS-antennes op de markt zodat klanten de prestaties van hun apparaten kunnen optimaliseren

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, kondigt trots de lancering aan van een zeer interessante line-up van antennes ontworpen om te beantwoorden aan een ruim spectrum vereisten:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230711072057/nl/

Quectel releases new 4G/5G, LPWA and GNSS antennas to help customers optimize device performance (Photo: Business Wire)

Quectel releases new 4G/5G, LPWA and GNSS antennas to help customers optimize device performance (Photo: Business Wire)

  • YEMN926J1A: deze hoogtechnologische 9-in-1 5G-comboantenne met schroefmontage behoort tot het neusje van de zalm op het vlak van technologie. Het biedt voortreffelijke prestaties voor 5G-netwerken en is ontworpen met schroefmontage om het makkelijk te kunnen installeren.
  • YECW000N1A: deze buitenantenne is specifiek geoptimaliseerd voor LPWA-netwerken (low power wide area). Het staat in voor uitstekende connectiviteit voor LPWA-applicaties en verzekert betrouwbare, efficiënte communicatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr