14:00 uur 11-07-2023

NetApp en DreamWorks Animation verlengen meerjarige strategische samenwerking

Partnerschapsovereenkomst houdt NetApp aan als voorkeursleverancier van clouddataservices terwijl de studio haar hybride cloudomgeving verder ontwikkelt

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloud-led, datacentrisch softwarebedrijf, kondigde vandaag aan dat het haar strategische samenwerking en co-engineering partnerschap met DreamWorks Animation zal verlengen. NetApp blijft de voorkeursleverancier van clouddataservices voor DreamWorks. Met de ondersteuning van NetApp-oplossingen, zowel op locatie als in de cloud, blijft de studio haar hybride cloudomgeving verder ontwikkelen voor verbeterde productiviteit, flexibiliteit en snelheid.

Met de release van de nieuwste animatiefilm Ruby Gillman, Teenage Kraken, verlegt DreamWorks Animation al meer dan 25 jaar de grenzen van zowel animatie als de technologieën die ze gebruiken om innovatieve films naar een wereldwijd publiek te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investor Contact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr