00:06 uur 11-07-2023

Matchday lanceert voetbalvideogame Matchday Challenge: FIFA Women’s World Cup AU∙NZ∙2023™ Edition, een officieel gelicentieerd FIFA-product

Categoriebepalend casual sportgame voor 5 miljard fans, nu beschikbaar op challenge.matchday.com

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Matchday, ontwikkelaar en uitgever van casual videogames voor de 5 miljard voetbalfans, heeft officieel de trivia- en wedstrijdvoorspellingsgame Matchday Challenge: FIFA Women’s World Cup AU∙NZ∙2023™ Edition gelanceerd. Dit is in aanloop naar de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023™ die op 20 juli plaatsvindt. Het is verreweg het grootste vrouwenvoetbaltoernooi ooit. Matchday Challenge is gratis en wereldwijd beschikbaar op elk apparaat met een internetverbinding. Spelers kunnen exclusieve digitale kaarten van hun favoriete FIFA Women’s World Cup 2023™-sterren vrijspelen door hun fankennis te testen, de winnende teams en spelers te voorspellen en proberen hun vrienden en medefans te verslaan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230710508231/nl/

Matchday, a developer and publisher of casual video games for football’s 5 billion fans, has officially launched the trivia and match prediction game Matchday Challenge: FIFA Women’s World Cup AU∙NZ∙2023™ Edition, in advance of the FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023™ fast approaching on July 20, and by far the largest women’s football tournament to date. Free to play and accessible on any device with an internet connection globally, Matchday Challenge gives players the opportunity to unlock exclusive digital cards of their favorite FIFA Women’s World Cup 2023™ stars by testing their fan knowledge, predicting the winning teams and players and competing for glory against their friends and fellow fans. (Graphic: Business Wire)

Matchday, a developer and publisher of casual video games for football’s 5 billion fans, has officially launched the trivia and match prediction game Matchday Challenge: FIFA Women’s World Cup AU∙NZ∙2023™ Edition, in advance of the FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023™ fast approaching on July 20, and by far the largest women’s football tournament to date. Free to play and accessible on any device with an internet connection globally, Matchday Challenge gives players the opportunity to unlock exclusive digital cards of their favorite FIFA Women’s World Cup 2023™ stars by testing their fan knowledge, predicting the winning teams and players and competing for glory against their friends and fellow fans. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sibel Sunar

fortyseven communications voor Matchday

matchday@fortyseven.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr