12:39 uur 11-07-2023

De koers uitzetten naar energieneutraal: InfoLink brengt whitepaper uit over zonne-energie, windenergie en energieopslag in 2030

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– InfoLink Consulting, een toonaangevend wereldwijd onderzoeksbureau op het gebied van hernieuwbare energie, heeft de whitepaper “On the Road to Net Zero” uitgebracht onder de titel “Powering a Green Future: A Forecast to 2030 for Solar, Wind, and Energy Storage.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230629838380/nl/

"Het tijdsbestek voor offshore, wind-plus-opslag, zonne-plus-opslag om in elke regio netpariteit te bereiken Bron: InfoLink Consulting. Op weg naar enegieneutraal. Een groene toekomst van energie voorzien: Een prognose tot 2030 voor zonne-energie, windenergie en energieopslag".

“Het tijdsbestek voor offshore, wind-plus-opslag, zonne-plus-opslag om in elke regio netpariteit te bereiken Bron: InfoLink Consulting. Op weg naar enegieneutraal. Een groene toekomst van energie voorzien: Een prognose tot 2030 voor zonne-energie, windenergie en energieopslag”.

Door de kosten van hernieuwbare en traditionele energie te vergelijken, beleidsresultaten te analyseren en de dynamiek tussen vraag en aanbod en de technologische vooruitgang te onderzoeken, geeft InfoLink een helder beeld van het tempo en het landschap van de energietransitie wereldwijd.

Wil men in het kader van de Overeenkomst van Parijs de doelstellingen halen om “de temperatuurstijging te beperken tot minder dan 2°C boven het pre-industriële niveau” en “continue inspanningen leveren om de stijging tegen 2030 tot 1,5°C” terug te brengen, dan moet de wereld, uitgaande van een geraamde jaarlijkse samengestelde groei van de wereldwijde elektriciteitsvraag van 2,5% tegen 2050 en een elektriciteitsvraag van 26.937 TWh in 2019, respectievelijk 88,8 miljard ton en 207,6 miljard ton CO2-equivalent verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Serena Chooi

+886929050810

serena.chooi@infolink-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr