19:57 uur 11-07-2023

Andersen Global versterkt platform in Brazilië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt diepgang toe aan zijn aanwezigheid in Brazilië door een samenwerkingsovereenkomst met Apsis, een toonaangevend, onafhankelijk taxatiebedrijf met kantoren in Rio de Janeiro, São Paulo en Belo Horizonte.

Onder leiding van Managing Partner Renata Monteiro heeft het team van 130 multidisciplinaire professionals van het bedrijf meer dan 45 jaar ervaring met taxaties, waaronder fusies en overnames, due diligence, beheer van vaste activa, taxatie van (materiële en immateriële) activa, taxatie voor aan- en verkoopdoeleinden, en fairness opinions.

“Ons bedrijfsmodel geeft prioriteit aan klantrelaties en geloofwaardigheid om op maat gemaakte oplossingen te leveren aan onze klanten in binnen- en buitenland,” aldus Renata. “Door nauw samen te werken met de aangesloten en samenwerkende firma’s van Andersen Global, zullen we wereldwijde hulpbronnen blijven benutten om de beste, naadloze service aan klanten te bieden en een concurrentievoordeel in de markt te behouden.”

Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde hieraan toe: “Renata heeft niet alleen een concurrerende praktijk opgebouwd die de Braziliaanse markt beïnvloedt, maar de sterke teamcultuur en toewijding van het bedrijf aan hun klanten heeft ertoe geleid dat ze een van de grootste toonaangevende onafhankelijke taxatiebureaus in Brazilië zijn geworden. Het Apsis-team heeft intensief samengewerkt met onze collega’s in Brazilië en deelt de waarden van onze wereldwijde organisatie, wat een sterke synergie met onze aangesloten en samenwerkende firma’s voorspelt.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 14.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 400 locaties via haar lid- en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr