12:34 uur 10-07-2023

Inter.link breidt uit in Europa met euNetworks’ glasvezel- en bandbreedte-infrastructuur

Ondersteuning van Inter.link bij de ontwikkeling van een wereldwijd geautomatiseerd connectiviteitsplatform

LONDEN & BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– euNetworks GmbH (“euNetworks”), een West-Europees bedrijf op het gebied van bandbreedte-infrastructuur, en Inter.link GmbH (“Inter.link”), een snelgroeiende wereldwijde Network-as-a-Service- (NaaS) en internetconnectiviteitsprovider, hebben aangekondigd dat zij samenwerken om de internationale uitbreidingsplannen van Inter.link te ondersteunen. Onder de voorwaarden van de meerjarige overeenkomst heeft euNetworks langeafstandsconnectiviteit geleverd voor Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Zweden, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, evenals Dark Fibre voor de metro in Berlijn, Frankfurt en Wenen. Deze levering van infrastructuur – Inter.link’s core backbone in Europa – omvat Inter.link-metingen van de bijbehorende koolstofimpact van euNetworks’ diensten, ter ondersteuning van Inter.link’s inzet om internationaal een duurzaam en geautomatiseerd connectiviteitsplatform op te bouwen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230710358710/nl/

Paula Cogan, CEO, euNetworks (Photo: Business Wire)

Paula Cogan, CEO, euNetworks (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

euNetworks contact:
Hannah Britt | Hoofd marketing | euNetworks
5 Churchill Place | London E14 5HU

hannah.britt@eunetworks.com e-mail | +44 7717 896 446 mobiel

Inter.link contact:
Carolyn Allebrodt | Senior Marketingmanager | Inter.link

carolyn@inter.link e-mail | +49 30577037410 telefoon

Check out our twitter: @NewsNovumpr