21:44 uur 10-07-2023

Esri geeft nieuwste ‘land-cover’-kaart uit met verbeterde AI-vormgeving

Kaarten met hoge resolutie van 2017–2022 in Esri’s ArcGIS Living Atlas of the World zijn nu tijdsconsistenter

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– LULC-kaarten (Land-use/Land-cover) voorzien context en kwantificeren de gevolgen van Aardse processen en menselijke activiteit op het milieu. Organisaties van over de hele wereld gebruiken deze tools om beslissingen inzake beleid en landbeheer van informatie te voorzien omtrent onderwerpen zoals duurzame ontwikkeling. In de lijn van een voortdurende ondersteuning van deze gebruikers en hun doelstellingen, heeft Esri, wereldleider op gebied van locatie-intelligentie, in een partnerschap met Impact Observatory een globale ‘land-use/land-cover’-kaart van de wereld vrijgegeven, op basis van de meest up-to-date 10-meter gegevens van de Sentinel-2-satelliet voor elk jaar sinds 2017.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public relations, Esri

Gsm: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr