13:10 uur 10-07-2023

Convera kondigt definitieve afronding aan van Western Union Business Solutions, waarmee de wereldwijde overgang is afgerond

De Europese activiteiten van voormalige Western Union Business Solutions (WUBS) voltooien overgang naar Convera na overname van $910 miljoen in 2021

Overname positioneert Convera voor voortdurende wereldwijde groei na het rapporteren van recordomzet in de eerste helft van het jaar.

LONDEN & SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Convera, een toonaangevende niet-bancaire B2B fintech in wereldwijde betalingen, kondigde vandaag de afronding aan van de overname van haar Europese activiteiten. Dit markeert het einde van de overgang van Western Union Business Solutions en volgt op de overname van het bedrijf in 2021 door participatiemaatschappijen Goldfinch Partners LLC en The Baupost Group, LLC.

Convera maakt gebruik van tientallen jaren branche-expertise en technologie-gestuurde betaaloplossingen om slimmer geldverkeer te bieden aan haar meer dan 30.000 klanten wereldwijd – en hen te helpen meer waarde te creëren bij elke transactie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Meade

150Bond

sarah@150bond.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr