20:38 uur 10-07-2023

Cellbunq’s AI Onboarding-proces geeft bedrijven bliksemsnelle doorlooptijden

STOCKHOLM–(BUSINESS WIRE)– Cellbunq, een toonaangevende KYB-provider (Know Your Business), zorgt met zijn geavanceerde AI-platform (artificial intelligence) voor een ommekeer in de onboarding- en compliance-processen van bedrijven. Normaal gesproken is het binnenhalen van nieuwe klanten bij een organisatie een handmatig proces waarbij informatie wordt verzameld via e-mail en telefoongesprekken. Vaak ontbreken de details en gaat er tijd verloren.

Door een naadloze verbinding met meer dan 10.000 gegevensbronnen stelt Cellbunq organisaties in staat om onboarding te stroomlijnen, ongeëvenaarde inzichten te verwerven en de time to revenue (TTR) met wel 200% te verhogen.

Het Cellbunq platform maakt het verschil door een uitgebreid datanetwerk aan te bieden dat bedrijven toegang geeft tot actuele en nauwkeurige informatie over hun klanten, partners en leveranciers. Hierdoor worden grondige due diligence processen mogelijk. Aan de hand van AI-technologie zorgt Cellbunq er bovendien voor dat bedrijven de meest relevante inzichten hebben om snel en vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen.

De hybride modelbenadering van Cellbunq stroomlijnt onboardingprocessen als nooit tevoren. Door het combineren van automatisering en dataverzamelingstechnieken elimineert het platform de noodzaak voor handmatige dataverificatie en -compilatie. Dit vermindert de tijd en moeite die nodig zijn voor onboarding aanzienlijk. Met Cellbunq kunnen bedrijven efficiënter nieuwe klanten werven.

Het platform van Cellbunq biedt compliance officers ongeëvenaarde inzichten dankzij de uitgebreide data-analysecapaciteiten. Met de krachtige AI-algoritmen en uitgebreide gegevensbronnen van Cellbunq kunnen compliance officers potentiële risico’s in kaart brengen, due diligence uitvoeren en weloverwogen beslissingen nemen met betrekking tot het aannemen van klanten en het beperken van risico’s.

Bovendien helpt Cellbunq bedrijven hun time to revenue (TTR) met wel 200% te verhogen. Handmatige gegevensverzameling en -verificatie kan foutgevoelig zijn en dit kan leiden tot vertragingen bij onboarding en het genereren van inkomsten. Door tijdrovende en vervelende processen te automatiseren, versnelt Cellbunq de time to revenue (TTR) voor bedrijven aanzienlijk.

Dankzij de naadloze integratie van Cellbunq kunnen bedrijven hun onboardingprocessen verbeteren, compliance officers meer mogelijkheden geven en exponentiële groei stimuleren.

Over Cellbunq:

Cellbunq is een toonaangevende leverancier van Know Your Business (KYB) oplossingen en biedt een uitgebreid platform voor bedrijven om onboarding processen te stroomlijnen en compliance-maatregelen te verbeteren. Ga voor meer informatie over Cellbunq naar www.cellbunq.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

marketing@cellbunq.com
+46 76 0303 446

Check out our twitter: @NewsNovumpr