17:55 uur 10-07-2023

Armis benoemd tot leider in GigaOm Radar Rapport voor Operationele Technologie (OT) Beveiliging

Oplossing erkend voor robuuste detectie van kwetsbaarheden en bedreigingen, naast de hoge schaalbaarheid en prestaties

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf op het gebied van zichtbaarheid van activa en beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot leider in het GigaOm Radar Report voor Operationele Technologie (OT) Beveiliging.

“We zijn er trots op dat we door GigaOm worden erkend als toonaangevend op het gebied van operationele technologiebeveiliging,” zegt Nadir Izrael, CTO en medeoprichter van Armis. “Het is van cruciaal belang om de hardware- en softwaresystemen te beveiligen die fysieke apparaten en de industriële processen besturen waar onze samenleving van afhankelijk is. Het is onze missie om de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van deze industriële besturingssystemen te garanderen door cyberbeveiligingsrisico’s te beperken die anders zouden kunnen leiden tot systeemstoringen, operationele onderbrekingen of fysieke schade.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Rebecca Cradick

Senior directeur wereldwijde communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr