16:23 uur 05-07-2023

PHINIA Inc. voltooit afsplitsing van BorgWarner, start van het verhandelen op de New York Stock Exchange

  • Leider in premium brandstofsystemen, elektrische systemen en aftermarket-producten voltooit spin-off van BorgWarner en lanceert zich als onafhankelijke entiteit.
  • De afsplitsing geeft PHINIA de vrijheid om zich toe te leggen op het verschaffen van toonaangevende oplossingen om vandaag duurzaamheid naar voren te schuiven en om een koolstofvrije toekomst te bevorderen.
  • PHINIA zal op de NYSE verhandelen onder het ticker-symbool “PHIN”.

AUBURN HILLS, Mich.–(BUSINESS WIRE)– PHINIA Inc. begint vandaag als onafhankelijk bedrijf op de New York Stock Exchange te verhandelen onder het ticker-symbool “PHIN”. Dit volgt op de voltooiing van de spin-off van BorgWarner (NYSE:BWA) op 3 juli, waardoor een toonaangevend bedrijf ontstond op gebied van brandstofsystemen en de aftermarket, met sterke merken zoals Delphi, Delco Remy® en Hartridge.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230705309709/nl/

Brady Ericson, President and Chief Executive Officer of PHINIA (Photo: Business Wire)

Brady Ericson, President and Chief Executive Officer of PHINIA (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katherine Skidmore

phiniapr@fox.agency

Check out our twitter: @NewsNovumpr