12:03 uur 05-07-2023

Eerste distributieovereenkomst met Sonic Healthcare bekrachtigd

  • Microba en Sonic Healthcare hebben een commerciële overeenkomst getekend voor de levering van MetaPanel, de geavanceerde testtechnologie voor infectieziekten van Microba, in Australië
  • Deze nieuwe metagenomische diagnostische test is ontworpen om een uitgebreid panel van pathogene micro-organismen en genen te identificeren om de zorgstandaard voor gastro-intestinale infectieziekten te verbeteren
  • Dit is de eerste bekrachtigde overeenkomst tussen Microba en Sonic Healthcare (ASX: SHL) sinds Sonic Healthcare een belang van 19,99% in Microba verwierf en vormt het startsein voor de eerste fase van de levering door de partijen van de toonaangevende microbioomtesttechnologie van Microba in de belangrijkste markten van Sonic Healthcare.
  • Een videopresentatie van deze bekendmaking door Dr. Luke Reid, CEO van Microba, kan hier worden bekeken: https://ir.microba.com/presentations/

Brisbane, Australië–(BUSINESS WIRE)– Microba Life Sciences Limited (ASX: MAP) (“Microba”) is verheugd bekend te maken dat het bedrijf een commerciële overeenkomst heeft gesloten met Sonic Healthcare Limited (ASX: SHL) door middel van Douglass Hanly Moir Pathology Pty Ltd, een volledige dochteronderneming van het bedrijf, voor de distributie van MetaPanel, de geavanceerde test voor infectieziekten van Microba, in Australië (distributieovereenkomst).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

investor@microba.com
www.microba.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr