04:01 uur 04-07-2023

PHINIA Inc. voltooit spin-off van BorgWarner

AUBURN HILLS, Michigan–(BUSINESS WIRE)– PHINIA, Inc., een toonaangevende leverancier van eersteklas brandstofsystemen, elektrische apparatuur en aftermarket-onderdelen, heeft zijn spin-off van BorgWarner (NYSE:BWA) vandaag 3 juli 2023 om 17.00 uur Eastern Daylight Time afgerond. De spin-off zal vanaf de opening van de markt op 5 juli als onafhankelijk bedrijf op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool “PHIN” worden verhandeld.

Brady Ericson, de nieuwe president en CEO, verklaarde: “Deze dag is het begin van een spannend traject want samen met onze Delphi-, Delco-Remy®- en Hartridge-merken willen we PHINIA positioneren als wereldwijde productleiders in apparatuur en onderdelen voor brandstofsystemen en aftermarket-producten en -diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katherine Skidmore

phiniapr@fox.agency

Check out our twitter: @NewsNovumpr