18:02 uur 03-07-2023

PP Rolling Mills (PPRM) is de nieuwe participatiemaatschappij van de Italiaanse leider, Pomini Long Rolling Mills

Indiaas ondernemerschap bevordert Italiaanse innovatie wereldwijd

NEW DELHI–(BUSINESS WIRE)– PP Rolling Mills is de nieuwe aandeelhouder geworden van Pomini Long Rolling Mills en positioneert zich hiermee als een belangrijke speler op de Europese markt. PPRM bedient al meer dan 300 staalwalserijen en werkt samen met gerenommeerde fabrikanten van zware uitrusting, terwijl Pomini LRM wereldwijd sterk aanwezig is in meer dan 70 landen. Het partnerschap combineert Indiaas ondernemerschap en Italiaanse innovatie om een revolutie teweeg te brengen in de wereldwijde staalindustrie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230630806814/nl/

Pankaj Khanna, MD of PP Rolling Mills, Pankaj Khanna, MD van PP Rolling Mills drukte zijn enthousiasme uit over de samenwerking, met een missie om $500 miljoen te realiseren door innovatie, R&D en producten van wereldklasse van Pomini LRM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Rajiv Goklany; corporatehr@pprm.in
Mahek Sahay; mahek@themavericksindia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr