23:41 uur 30-06-2023

Teva’s derde tussentijdse analyse van PEARL-praktijkstudie over AJOVY® (fremanezumab) onthult aanhoudende langetermijneffectiviteit bij het verminderen van frequentie, duur en ernst van aanvallen bij patiënten met chronische en episodische migraine

Gegevens gepresenteerd op het European Academy of Neurology Congress 2023

TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Teva Pharmaceutical Industries Ltd. kondigt vandaag verdere positieve gegevens aan van de pan-Europese PEARL-studie waarin de impact van AJOVY® (fremanezumab) op de preventie van migraine in een praktijkomgeving1 wordt onderzocht, en die naar verwachting in 2024 wordt afgerond.

Uit de gegevens van de derde tussentijdse analyse2 blijkt dat bijna 60% van de patiënten een vermindering van ≥50% bereikte in maandelijkse migrainedagen ten opzichte van de baseline voor migrainepreventie, met aanhoudende verbetering in invaliditeitsscores en acuut medicatiegebruik waargenomen gedurende 12 maanden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersonen

Europa

Fiona Cohen +31 6 2008 2545

Caroline Ashe + 44 7774 267042

Check out our twitter: @NewsNovumpr