12:42 uur 30-06-2023

De staat van de gezondheids- en fitness-app-markt in 2023: de mobiele gezondheids- en fitness-app-markt genereert $ 1,7 miljard aan inkomsten, ondanks een afname van het aantal installaties

LIMASSOL, Cyprus–(BUSINESS WIRE)– In een steeds digitaler wordende wereld is de markt voor mobiele Health & Fitness-apps uitgegroeid tot een krachtpatser die miljoenen gebruikers over de hele wereld in de ban houdt. Volgens een recent verslag door prestatiemarketingbureau AdQuantum en het digitale en mobiele intelligentieplatform Sensor Tower, zag de markt voor mobiele apps voor gezondheid en fitness in 2022 een daling. De industrie genereerde echter maar liefst $ 1,7 miljard aan inkomsten, overtrof de verwachtingen en toonde haar veerkracht in het licht van tegenspoed.

Hoewel installaties voor uitdagingen stonden als gevolg van gedragsveranderingen na de pandemie, economische neergang en complexiteit rond het meten van iOS-campagnes, laten de cijfers een veelbelovender verhaal zien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

news@adquantum.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr