08:54 uur 29-06-2023

Zafin wint 2023 Microsoft Financial Services Global Partner of the Year Award

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Zafin, leider op het gebied van modernisering en transformatie van bankieren in de cloud, heeft vandaag aangekondigd dat het de 2023 Microsoft Financial Services Global Partner of the Year Award heeft gewonnen. Zafin, met hoofdkantoor in Vancouver, Canada, werd geëerd tussen een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor het aantonen van uitmuntendheid in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

“Zafin is het SaaS-product- en prijsplatform voor ondernemingen dat de manier verandert waarop banken transformatie- en kernmoderniseringsinitiatieven aanpakken om innovatieve proposities en bedrijfsmodellen sneller en tegen lagere kosten op de markt te brengen”, zegt Al Karim Somji, Chief Executive Officer bij Zafin. “We zijn er trots op dat we het eerste Canadese bedrijf zijn dat deze wereldwijde prijs in ontvangst mag nemen en kijken uit naar de verdere samenwerking met Microsoft om banken over de hele wereld in staat te stellen hun kernsystemen te moderniseren en klantervaringen te transformeren.”

De Microsoft Partner of the Year Awards bekronen Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitmuntende, op Microsoft gebaseerde toepassingen, diensten en apparaten hebben ontwikkeld en geleverd. De awards werden toegekend in verschillende categorieën en de winnaars werden gekozen uit meer dan 4200 nominaties uit meer dan 100 landen wereldwijd.

De Financial Services Global Partner of the Year Award werd toegekend aan Zafin voor het leveren van een uitmuntend en innovatief platform gebouwd op de Microsoft Cloud voor financiële diensten aan banken wereldwijd. Zafin toonde kennis van de sector, transformationele impact en succes door sterke groei, terwijl het gebruik maakte van Microsoft-platforms en cloud-industrie-initiatieven.

“Gefeliciteerd winnaars en finalisten van de 2023 Microsoft Partner of the Year Awards!” zegt Nicole Dezen, Chief Partner Officer en Corporate Vice President van Global Partner Solutions bij Microsoft. “De innovatieve nieuwe oplossingen en diensten die een positieve impact hebben op klanten en digitale transformatie mogelijk maken van de winnaars van dit jaar laten het beste zien van wat er mogelijk is met de Microsoft Cloud.”

Over de Microsoft Partner of the Year Awards 2023

Meer informatie over de samenwerking tussen Zafin en Microsoft vind u hier.

Over Zafin:

Zafin is opgericht in 2002 en biedt een SaaS-product- en prijsplatform dat kernmodernisering vereenvoudigt voor topbanken wereldwijd. Het hoofdkantoor van Zafin is gevestigd in Vancouver, Canada, met kantoren en klanten over de hele wereld, waaronder ING, CIBC, HSBC, Wells Fargo, PNC en ANZ. Ga voor meer informatie naar www.zafin.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zafin in Europa

econNEWSnetwork

Carsten Heer

+49 (0) 40 822 44 284

newsroom@econ-news.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr