16:59 uur 29-06-2023

Quectel onthult witboek dat aantoont dat OEM’s steeds meer IoT toepassen voor wereldwijde digitale transformatie

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, gaf vandaag een omvattend witboek uit dat licht werpt op de positieve bijdragen van IoT-technologie voor de gemeenschap en voor het milieu. Deze publicatie draagt de titel ‘Why IoT Technology is a Force for Good’ en verkent de transformatierol van IoT om een veiligere, gezondere en duurzamere gemeenschap te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230629765950/nl/

Quectel unveils white paper showcasing OEMs' growing embrace of IoT for global digital transformation (Graphic: Business Wire)

Quectel unveils white paper showcasing OEMs’ growing embrace of IoT for global digital transformation (Graphic: Business Wire)

Volgens GSMA Intelligence zal het aantal apparaten verbonden via IoT tussen 2021 en 2030 verdubbelen tot 37 miljard*. In het licht hiervan doen OEM’s (original equipment manufacturers) die deze apparaten produceren steeds meer beroep op IoT als een krachtige tool om digitale transformatie aan te sturen en voordelen voor de hele wereld te genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr