18:14 uur 29-06-2023

Miray Cruises onthult MV Lara, een nieuw tijdperk voor wereldcruises

ISTANBOEL–(BUSINESS WIRE)– Miray Cruises kondigde vandaag de voorstelling aan van MV Lara, een buitengewoon nieuw schip voor wereldcruises dat het universum van lange reizen een andere dimensie zal geven. Na de overweldigende vraag die er kwam bij de initiële lancering van Life at Sea Cruises, heeft Miray Cruises nu een nieuwer en groter schip aangeschaft om tegemoet te komen aan het nooit eerder geziene enthousiasme van avontuurlijke zielen over de hele wereld.

MV Gemini, het vorige cruiseschip dat Life at Sea Cruises met succes heeft gelanceerd, zal haar reizen in de Egeïsche Zee verderzetten en wordt nu gracieus opgevolgd door MV Lara. Hoewel de MV Lara groter is dan de MV Gemini, behoudt het toch een intiem gevoel en aangename ervaring voor de reizigers aan boord die graag een gemeenschap van gelijkgezinden op zee tot stand willen brengen tijdens de drie jaar durende reis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon:

media@lifeatseacruises.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr