15:53 uur 29-06-2023

Gurobi Optimization kondigt de overname aan van October Sky in Japan

De strategische overname verbetert de wiskundige optimalisatieservices voor klanten.

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Gurobi Optimization, LLC, de leider in decision intelligence technologie, is verheugd de overname aan te kondigen van October Sky, de toonaangevende leverancier van wiskundige optimalisatiediensten en maatoplossingen in Japan. Deze strategische overname brengt twee marktleiders samen met een gedeelde toewijding aan het bevorderen van wiskundige optimalisatie en het leveren van ongeëvenaarde waarde aan klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230628596695/nl/

Sinds de oprichting in februari 2010 neemt October Sky het voortouw in het leveren van producten, adviesdiensten en training gespecialiseerd in wiskundige optimalisatietechnologie. October Sky werkt al meer dan 13 jaar intensief samen met Gurobi en is de enige distributeur van Gurobi Optimizer in Japan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman

(540) 952 9719

Gurobi Optimization

colman@gurobi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr