20:11 uur 29-06-2023

Fidelis Insurance Holdings Limited kondigt prijsstelling van beursintroductie aan

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Fidelis Insurance Holdings Limited, een wereldwijde (her)verzekeringsmaatschappij met hoofdkantoor in Bermuda en kantoren in Ierland en het Verenigd Koninkrijk (het “Bedrijf”), heeft vandaag de prijs aangekondigd van zijn eerste openbare aanbieding voor een totaal van 15.000.000 gewone aandelen tegen een prijs van 14 dollar per aandeel. Van de aangeboden aandelen worden 7.142.857 aandelen door het bedrijf aangeboden en 7.857.143 aandelen worden aangeboden door bepaalde bestaande aandeelhouders van het bedrijf. Daarnaast hebben de underwriters een optie van 30 dagen om van de verkopende aandeelhouders tot 2.250.500 extra aandelen van hun gewone aandelen te kopen tegen de initiële prijs van de beursgang, minus underwritingkortingen en commissies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Inquiries:
IR@fidelisinsurance.com

Media Inquiries:
fidelis@teneo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr