10:41 uur 28-06-2023

Microba start fase I klinisch onderzoek naar therapeutisch middel tegen inflammatoire darmziekten (IBD)

  • De eerste deelnemers hebben met succes een dosis gekregen in het fase I klinisch onderzoek naar MAP 315, Microba’s belangrijkste therapeutische programma voor inflammatoire darmziekten.
  • MAP 315 is een nieuw live biotherapeutisch product in ontwikkeling voor de behandeling van colitis ulcerosa dat werd ontdekt en ontwikkeld met behulp van Microba’s gegevensgestuurde therapeutica-platform.
  • Deze mijlpaal maakt van Microba een bedrijf dat geneesmiddelen in een klinische fase ontwikkelt. De resultaten van de studie worden verwacht in december 2023.
  • Een videopresentatie van deze mijlpaal aan de hand van de CEO van Microba, Dr Luke Reid, en Senior Vice President Therapeutics, professor Trent Munro, kunt u hier bekijken https://ir.microba.com/presentations/

BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Microba Life Sciences Limited (ASX: MAP) (“Microba” of het “Bedrijf”) kondigt vandaag aan dat de eerste deelnemers met succes een dosis hebben gekregen in het fase I klinisch onderzoek naar MAP 315, in Microba’s therapeutische programma voor inflammatoire darmziekten (IBD).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230627720842/nl/

MAP 315, is a novel live biotherapeutic product being developed for the treatment of ulcerative colitis and was discovered and developed using Microba’s data-driven Therapeutics Platform. (Photo: Business Wire)

MAP 315, is a novel live biotherapeutic product being developed for the treatment of ulcerative colitis and was discovered and developed using Microba’s data-driven Therapeutics Platform. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

investor@microba.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr