18:23 uur 28-06-2023

KuCoin voert verplichte KYC in om regelgeving te omarmen

KuCoin dringt aan op grotere naleving met verplichte KYC- Upgrade

VICTORIA, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– KuCoin, een toonaangevende cryptocurrency exchange, kondigt met genoegen de aankomende upgrade aan van zijn Know Your Customer (KYC) verificatieregels en -systemen, met ingang van 15 juli 2023. Deze strategische stap is gericht op het omarmen van wereldwijde compliance-eisen, het bevorderen van een veiligere handelsomgeving en het versterken van het beveiligingsniveau van gebruikersaccounts.

De details van het verbeterde KYC-kader staan hieronder:

Verplicht KYC voor nieuwe gebruikers: Vanaf 15 juli 2023 moeten alle nieuw geregistreerde gebruikers KYC voltooien om toegang te krijgen tot de uitgebreide reeks producten en diensten van KuCoin. Deze vereiste zorgt voor een hoog niveau van verantwoording en transparantie binnen het platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor mediavragen contact op met: media@kucoin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr