04:40 uur 28-06-2023

Fosfor en Snowflake versterken gezamenlijke inzet om snellere en betere beslissingen voor bedrijven mogelijk te maken met GPT-, Snowpark- en Streamlit-integraties

Met eigen Snowflake-integraties kunnen gegevensanalisten, ML-engineers en zakelijke gebruikers hun gegevens en machine learning-modellen verwezenlijken als veilige, interactieve toepassingen – allemaal binnen Snowflake

EDISON, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– Fosfor, de Data Products Unit van LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], heeft vandaag tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie, Snowflake Summit 2023, een reeks nieuwe integraties met Snowflake aangekondigd. Aan de hand van deze integraties kunnen Snowflake-klanten de datacloud gebruiken om de Fosfor Decision Cloud ten volle te benutten, de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) workloads te versnellen en de capaciteiten van beslissingsintelligentie op bedrijfsschaal te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr