00:45 uur 28-06-2023

Aktana kondigt nieuwe CEO aan

Met ingang van 20 juni 2023 is John Vitalie de nieuwe Chief Executive Officer

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Aktana, leider op het gebied van intelligente klantbetrokkenheid voor de wereldwijde life sciences-industrie, verwelkomt John Vitalie als Chief Executive Officer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230627209812/nl/

Aktana welcomes John Vitalie as Chief Executive Officer (Photo: Business Wire)

Aktana welcomes John Vitalie as Chief Executive Officer (Photo: Business Wire)

Voordat hij bij Aktana kwam, gaf John leiding aan wereldwijde teams in verschillende technologiedomeinen, waaronder AI/ML, SaaS, CRM en CX. Hij leidde met name de schaalvergroting van de Healthcare & Life Science-activiteiten voor Salesforce en Siebel Systems, en hij leidde de CX-activiteiten voor Oracle.

John heeft gediend als CEO voor drie verschillende softwarebedrijven, de meeste recentelijk bij Aizon. Onder zijn leiding was Aizon een pionier in een nieuw marktsegment door de introductie van een geavanceerd GxP AI- en gegevensbeheerplatform dat speciaal is ontworpen om de biofarmaceutische productie te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lisa Barbadora

lbarbadora@barbadoraink.com
(610) 420-3413

Check out our twitter: @NewsNovumpr