17:10 uur 27-06-2023

Wemade’s MMORPG MIR M opent “DOGMA Shop”, een exclusieve shop voor haar governance-token!

SEOEL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Op 27 juni opende Wemade’s MMORPG MIR M: Vanguard & Vagabond (hierna aangeduid als “MIR M”) haar “DOGMA Shop”, een exclusieve shop voor de governance-token van deze game.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230627441077/nl/

Wemade opent DOGMA Shop, een exclusieve shop voor de governance-tokens van haar game (Graphic: Wemade)

Wemade opent DOGMA Shop, een exclusieve shop voor de governance-tokens van haar game (Graphic: Wemade)

In de “DOGMA Shop” kunnen gebruikers speciale producten kopen die in algemene shops niet verkrijgbaar zijn aan de hand van DOGMA, de governance-token van MIR M. De toevoeging van deze shop heeft het gebruik van DOGMA doen toenemen, die gebruikt werd om te stemmen over belangrijke content, zoals field bosses en world bosses oproepen en Hidden Valley Capture houden.

De prijzen van producten in de “DOGMA Shop” worden elke dag om 0:00 (UTC+8) aangepast, om de dagelijkse gemiddelde DOGMA-waarde te weerspiegelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR-manager

yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr