13:41 uur 27-06-2023

Veracode lanceert Velocity-partnerprogramma in EMEA

LONDEN, PARIJS & BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Veracode, een toonaangevende leverancier van intelligente softwarebeveiligingsoplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van het Veracode Velocity-partnerprogramma in de EMEA-regio. Het nieuw gestructureerde programma zal partners in staat stellen om hun beveiligingspraktijken snel en winstgevend te laten groeien met behulp van Veracode’s intelligente softwarebeveiligingsplatform, waardoor ze sneller overeenkomsten kunnen sluiten, hun marktaandeel kunnen vergroten en hun omzet kunnen verhogen.

Nu de risico’s van de softwaretoevoerketen en de snelle vooruitgang van generatieve AI wekelijks de krantenkoppen halen, is veilige software een groeiende prioriteit voor bedrijven in verschillende sectoren. Dit brengt de toenemende uitdaging met zich mee om beveiliging te integreren in de levenscyclus van softwareontwikkeling. Het Velocity-partnerprogramma is ontworpen om partners te helpen aan deze marktvraag te voldoen en combineert de mogelijkheden van Veracode’s cloud-native platform met de ondersteuning van toegewijde praktijkmensen en vraaggenererende aanbiedingen om de groei van hun diensten aan klanten te stimuleren.

Het programma omvat nieuwe vraaggenererende campagnes, verkoop op aanvraag en technische inschakelingscontent en een nieuw, rolgebaseerd partnertrainings- en certificeringsprogramma. Partners kunnen profiteren van deze middelen om meer waarde toe te voegen aan hun respectievelijke klanten, de samenwerking te verbeteren en het aantal winsten te verhogen. De uitbreiding van het Veracode Velocity-partnerprogramma naar EMEA volgt op het opmerkelijke succes van de eerste lancering van het programma in Noord-Amerika in 2022. De regio heeft sindsdien een stijging van 89 procent op jaarbasis gezien in de inkomsten van channelpartners en heeft onlangs haar “Land with Channel”-verkoopstrategie aangekondigd om de volgende fase van Veracode’s groei in Noord-Amerika te stimuleren.

“Sinds de lancering in de zomer van 2022 van het Velocity-partnerprogramma in Noord-Amerika, hebben onze partners aanzienlijke voordelen gezien en de feedback is overweldigend positief”, zegt Andre Cuenin, Chief Revenue Officer bij Veracode. “We zijn verheugd om dit gestructureerde en collaboratieve model uit te breiden naar EMEA, terwijl we onze wereldwijde channel-aanwezigheid uitbreiden. Onze vertrouwde partners zijn de sleutel in het ons helpen bij het opschalen van onze missie, om bedrijven vooruit te helpen met veilige software en we kijken ernaar uit om hen in staat te stellen hun beveiligingspraktijken met dit model uit te breiden.”

De nieuwe gelaagde aanpak van Veracode Velocity

Via het programma kunnen partners beter samenwerken met Veracode om wederzijdse doelen en doelstellingen te bereiken. De kennis, vaardigheden, inzichten en beste praktijken die ze bij Veracode opdoen, vergroten hun vermogen om toonaangevende oplossingen en diensten te leveren.

Het programma, dat aanvankelijk was onderverdeeld in twee niveaus, biedt structuur en een geformaliseerd systeem om partners wereldwijd te categoriseren en hun vooruitgang te bevorderen.

  • Niveau 1- Sprint Partners: Alle Veracode-partners beginnen op dit niveau en hebben toegang tot instrumenten, waaronder marketingcampagnes en programma’s op aanvraag, training en certificeringen, automatische abonnementen op alle partnercommunicatie en online hulpbronnen via de Partner Community.
  • Niveau 2- Momentum-partners: Op basis van hun eerdere prestaties en betrokkenheid bij Veracode kunnen geselecteerde partners doorgaan naar het Momentum-niveau en profiteren van aangepaste, planmatige marketing voor programma-investeringen die zijn afgestemd op ROI-doelstellingen. Bovendien hebben zij prioritaire toegang tot activeringsprogramma’s en -initiatieven om de belangrijkste prestatiecijfers te verbeteren.

Samenwerken

“We zijn verheugd om met Veracode samen te werken als onderdeel van het Velocity-partnerprogramma,” zegt Anne Couly, Alliantie Bedrijfsmanager bij Devoteam Cyber Trust. “De voordelen van het programma, zoals training en certificering, vraaggenererende aanbiedingen en de mogelijkheid om nauw samen te werken met experts om SecDevOps te evangeliseren bij onze klanten en prospects, zullen ons in staat stellen om onze beveiligingsactiviteiten te versnellen en sterke resultaten voor onze klanten te leveren.”

Ga voor meer informatie over het Veracode Velocity-partnerprogramma naar de website of neem contact op via partnerprogram@veracode.com.

Over Veracode

Veracode is intelligente softwarebeveiliging. Het Veracode Software Security-platform vindt continu zwakke plekken en kwetsbaarheden in elke fase van de moderne levenscyclus van softwareontwikkeling. Aangemoedigd door krachtige AI, getraind door triljoenen regels code, lossen klanten van Veracode fouten sneller en met hoge nauwkeurigheid op. Veracode wordt vertrouwd door beveiligingsteams, ontwikkelaars en bedrijfsleiders van duizenden van ‘s werelds toonaangevende organisaties en is de pionier op het gebied van intelligente softwarebeveiliging. Lees meer op www.veracode.com, op de Veracode blog, op Linkedin, en op Twitter.

Copyright © 2023 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Veracode is een gedeponeerd handelsmerk van Veracode, Inc. in de Verenigde Staten en is mogelijk gedeponeerd in bepaalde andere rechtsgebieden. Alle andere productnamen, merken of logo’s behoren toe aan hun respectieve houders. Alle andere hierin genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers en Media

Katy Gwilliam  

Hoofd wereldwijde PR, Veracode

kgwilliam@veracode.com
+44.7584.341.110

Check out our twitter: @NewsNovumpr