20:26 uur 27-06-2023

Sky Labs’ essay over technologie om bloeddruk zonder manchet te meten werd in Scientific Reports gepubliceerd

Continue bloeddrukmeting zonder manchet staat in voor beter hypertensiebeheer en vroegtijdige voorspelling van cardiovasculaire aandoeningen

SEOEL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Sky Labs, een bedrijf actief in de gezondheidszorg dat ernaar streeft om de gezondheidszorgsector te transformeren aan de hand van een bewaking 24/7 in het dagelijkse leven, kondigde aan dat haar rapport “Continue bewaking van bloeddruk zonder manchet aan de hand van een PPG2BP-net gebaseerd op fotoplethysmografie voor hoge bloeddrukschommelingen bij een individu” gepubliceerd werd in Nature’s Scientific Reports.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230627513047/nl/

Sky Labs’ medische hulpmiddel “CART-I BP” van het ringtype (Afbeelding: Sky Labs)

Sky Labs’ medische hulpmiddel “CART-I BP” van het ringtype (Afbeelding: Sky Labs)

Het onderzoek spitst zich toe op het ontwikkelen van diep-lerende algoritmes voor grote gegevensanalyses tijdens bloeddrukmeting. Dit algoritme leert effectief de dynamische wijzigingen in PPG-eigenschappen volgens de bloeddrukschommelingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gyuhan Bae

bgh631@medicompr.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr