19:58 uur 27-06-2023

Organon publiceert ESG-rapport voor FJ2022 waarin voortgang op weg naar wereldwijde duurzaamheidsdoelen wordt getoond

Tweede jaarverslag belicht de vorderingen van het bedrijf met een focus op innovatie en toegang om een gezondere, duurzamere toekomst voor vrouwen wereldwijd te verzekeren.

JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Organon (NYSE: OGN), een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg dat zich richt op de gezondheid van vrouwen, heeft vandaag zijn Environmental, Social, and Governance (ESG)-rapport voor 2022-2023 rapport uitgebracht. Het rapport belicht de voortgang van het bedrijf op zijn uitgebreide ESG-platform, Her Promise, en de bijbehorende doelen, die in lijn zijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties.

“Bij Organon wordt ons doel aangedreven door de belofte van de vier miljard vrouwen en meisjes in de wereld,” aldus Kevin Ali, CEO van Organon. “Samen met onze partners heeft Organon meetbare winst geboekt ten opzichte van onze ESG-strategie, waaronder innovatie voor de gezondheidsbehoeften van vrouwen en het helpen verminderen van het aantal ongeplande zwangerschappen. Ik ben trots op de vooruitgang die we hebben geboekt en de impact die onze initiatieven hebben op het creëren van een betere, rechtvaardigere wereld.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Karissa Peer

(614) 314-8094

Kate Vossen

(732) 675-8448

Contactpersonen voor beleggers:

Jennifer Halchak

(201) 275-2711

Alex Arzeno

(646) 430-2028

Check out our twitter: @NewsNovumpr