20:01 uur 27-06-2023

De Poolse fabrikant van elektrische bussen ARP E-Vehicles selecteert Loop Energy en Drabpol voor levering van waterstofbrandstofcelsystemen

VANCOUVER, Brits Columbia & BYDGOSZCZ, Polen–(BUSINESS WIRE)– Loop Energy™ (TSX: LPEN), een toonaangevende fabrikant van waterstofbrandstofcellen, en Drabpol, Loop Energy’s waardevolle distributiepartner in Polen, zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Poolse fabrikant van elektrische bussen ARP E-Vehicles het T605-brandstofcelsysteem van Loop Energy heeft geselecteerd voor zijn nieuwe platform voor waterstof-elektrische bussen.

Deze aankondiging betekent Loop Energy’s derde overeenkomst met Europese busfabrikanten en de 6e keer wereldwijd. Met deze selectie is Loop Energy nu een voorkeursleverancier van brandstofcellen voor fabrikanten van elektrische bussen. Naar schatting worden er tot 12.000 eenheden per jaar in Korea, Australië en Europa op de markt gebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Loop Energy Sales Inquiries:
George Rubin | Tel: +1 604.222.3400 | solutions@loopenergy.com

Loop Energy Media Inquiries:
Ethan Hugh | Tel: +1.604.222.3400 ext. 304 | ethan.hugh@loopenergy.com

Drabpol Inquiries:
Michał Sitek | Tel: +48 691.411.221 | sitek@drabpol.pl

Check out our twitter: @NewsNovumpr