01:05 uur 27-06-2023

Cookies lanceert een Global Wholesale Seedbank; genetica bekroond met een award nu in de Verenigde Staten, de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Thailand beschikbaar

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Het internationale cannabis lifestyle-merk Cookies kondigde vandaag de lancering aan van haar Wholesale Seedbank, een opvolger van de rechtstreekse verkoop van zaden aan consumenten, die het bedrijf eind 2022 lanceerde. Zaden zijn beschikbaar voor aankoop op groothandelsniveau in de Verenigde Staten, de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Thailand, maar ook Zuid-Amerika en Canada zullen binnenkort online worden.

“Ik had nooit gedacht dat er een dag zou komen dat we de genetica en zaden van Cookies over de hele wereld in tabakswinkels en hydrocultuurwinkels zouden verkopen,” zegt Berner, medeoprichter en CEO van Cookies.

Zaadbanken, een van de steunpilaren binnen de traditionele landbouw, zijn van vitaal belang om genetische diversiteit voor de toekomst te vrijwaren. Van bij de aanvang is Cookies een leader in cannabis genetica en zet haar pionierswerk verder door wereldwijd de toegang tot kwaliteitsvolle cultivars uit te breiden. De groothandelcatalogus omvat Cookies’ en Lemonnade’s ruime aanbod fel begeerde genetica.

De volledige digitale catalogus is in het Engels, het Spaans, het Frans, het Thai, het Nederlands, het Portugees, het Duits, het Grieks en het Italiaans beschikbaar. Hydrocultuurwinkels, tabakswinkels en andere geïnteresseerde retailers kunnen hier een groothandelaccount aanvragen.

Over Cookies

Cookies is wereldwijd het meest erkende cannabisbedrijf. Het werd in 2010 opgericht door de in de hitlijsten genoteerde rapper en ondernemer Berner en de Bay Area-kweker en teler Jai. Het bedrijf creëert baanbrekende genetica en biedt een collectie van meer dan 70 eigen cannabiscultivars en meer dan 2.000 producten. Het bedrijf heeft haar hoofdzetel in San Francisco en is actief betrokken bij initiatieven voor belangenbehartiging en maatschappelijke impact om gemeenschappen te verrijken die buiten proportie door de oorlog tegen drugs worden getroffen. In 2018 opende Cookies haar eerste retailwinkel in Los Angeles. Sindsdien breidde het uit tot 61 retaillocaties in 25 markten in 6 landen, en werd onlangs vernoemd als een van Amerika’s Hottest Brands van 2021 door AdAge; het eerste cannabis-merk dat deze onderscheiding heeft ontvangen. Voor meer info over Cookies surft u naar cookies.co, en voor meer info over Cookies CBD, surft u naar shop.cookies.co.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersoon:
Martha N. Marshall

Grasslands: een agentschap gericht op journalistiek

martha@mygrasslands.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr