23:42 uur 27-06-2023

Andersen Global zet Franse expansie voort met toevoeging van samenwerkende firma PDGB

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn voetafdruk in Europa uit door een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor PDGB in Parijs – het vierde samenwerkende kantoor in Frankrijk dat zich het afgelopen jaar bij Andersen Global heeft aangesloten. De toevoeging van PDGB breidt het multidisciplinaire platform van Andersen Global in het land uit met wereldwijde mobiliteits-, waarderings- en juridische mogelijkheden.

PDGB biedt cliënten onder andere oplossingen op het gebied van internationale belastingen, directe en indirecte belastingen, fusies en overnames, private equity, herstructureringen, mededingingsrecht, IP en gegevensbescherming, verzekeringsrecht, procesvoering, bemiddeling en arbitrage, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), erfrecht en vastgoed. Onder leiding van Co-Managing Partners Philippe Julien en Xavier Hugon werkt het team van het kantoor van meer dan 60 professionals al bijna 40 jaar nauw samen met lokale en internationale klanten.

“We hebben een verantwoordelijkheid jegens onze klanten om hen de beste, naadloze oplossingen te bieden, en onze samenwerking met Andersen Global voorziet ons van extra wereldwijde middelen,” aldus Benoît Dambre, Partner van de internationale belastingpraktijk van PDGB. “Ons bedrijf kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met de lidaangesloten en samenwerkende firma’s om wereldwijd oplossingen te bieden en onze klanten beter van dienst te zijn.”

“We boeken vooruitgang op de Franse zakelijke markt en PDGB voorziet in een andere dimensie met aanvullende juridische diensten,” verklaarde de voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, Mark Vorsatz. “Hun toevoeging helpt ons een concurrentievoordeel in de regio te behouden en is een mijlpaal die onze inzet voor geïntegreerde wereldwijde service vertegenwoordigt.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 14.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 400 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr