17:29 uur 26-06-2023

Vertex Ventures HC kondigt fonds III van $200 miljoen aan om innovatie in de gezondheidszorg te stimuleren

SAN FRANCISCO & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Vertex Ventures HC (VVHC), een investeringsmaatschappij in de wereldwijde gezondheidszorg onder leiding van vrouwen, kondigt met trots de lancering van haar derde en grootste fonds van $200 miljoen aan. Fonds III zal worden ingezet om baanbrekende bedrijven in de biowetenschappen en medische technologie te ondersteunen, die zich op het stimuleren van innovatie en het verbeteren van de resultaten voor patiënten richten.

“Terwijl technologie industrieën blijft hervormen en wetenschap zich blijft ontwikkelen, erkent VVHC het enorme potentieel van bedrijven die een belofte inhouden voor het transformeren van de gezondheidszorg en het stimuleren van maatschappelijke impact,” zegt Lori Hu, Managing Director, San Francisco. “Als een van de weinige door vrouwen geleide fondsen in de gezondheidszorgsector zijn we trots op onze succesvolle staat van dienst in het ondersteunen van visionaire ondernemers, vanaf de oprichting van het bedrijf tot aan hun exit.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle DesRoches

danielle.desroches@vertexventureshc.com
(617) 957-4115

Check out our twitter: @NewsNovumpr