19:26 uur 26-06-2023

Gurobi brengt OptiMods uit, een open Python-repository van optimalisatiegebruiksgevallen

OptiMods biedt gegevensgestuurde API’s voor specifieke optimalisatieproblemen

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Gurobi Optimization, LLC, de leider in beslissingsintelligentietechnologie, kondigde vandaag de release aan van OptiMods, een open-source project dat Python-gebruikers voorziet van toegang op hoog niveau tot optimalisatiemogelijkheden. Het project is ontwikkeld door de Gurobi Tech-teams en heeft als doel optimalisatie in de handen van meer mensen te leggen – vooral mensen zonder voorkennis van optimalisatie en wiskundige modellering.

“Veel mensen hebben echte zakelijke problemen die kunnen worden opgelost met wiskundige optimalisatie, en ze realiseren het zich niet eens. OptiMods helpt die kloof te overbruggen”, legt Dr. Robert Luce, hoofdontwikkelaar bij Gurobi en de hoofdontwikkelaar achter het project, uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman

(540) 952 9719

Gurobi Optimization

colman@gurobi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr