21:42 uur 26-06-2023

Delta-Q Technologies breidt de RQ-serie uit met nieuwe krachtige lader

De RQ700, een 700 W acculaadoplossing, biedt hoogwaardig opladen en machine-uptime voor lichte e-mobiliteit, industriële en commerciële apparatuur die op accu’s werkt

VANCOUVER, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Delta-Q Technologies, een toonaangevende leverancier van acculaadoplossingen, kondigde vandaag de lancering van de RQ700 aan. Het ontwerp van dit nieuwste product, een uitbreiding op de RQ-serie laders van het bedrijf, voldoet aan de vereisten van lichte elektrische voertuigen (LEV’s), elektrische outdoorapparatuur en industriële pallettrucks.

“We hebben de RQ700 ontworpen om te voldoen aan de veranderende eisen van de toepassingen van onze OEM-klanten en de groeiende productievolumes”, zegt Lloyd Gomm, vicepresident bedrijfsontwikkeling en marketing bij Delta-Q Technologies. “De eenvoud, het compacte formaat en het gemak van on-board integratie van de RQ700 is een doorbraak voor grootschalige OEM’s die een rendabele laadoplossing zoeken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
Carley Gray, Communiqué PR

Telefoon: 206-282-4923 ext. 114

delta-q@communiquepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr