01:30 uur 03-05-2023

Delta-Q Technologies begint met volledige productie van zijn 3,3 kW batterijlader

De XV3300 batterijlader is een 3-in-1 geïntegreerd oplaadsysteem dat geweldige prestaties en functies biedt, geschikt voor niet voor weggebruik bestemde mobiele machines

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– Delta-Q Technologies (Delta-Q), leider op het gebied van batterijoplaadoplossingen voor elektrische voertuigen en industriële apparatuur, heeft aangekondigd dat zijn innovatieve mid-power lader, de XV3300, nu op volledige schaal in productie is gegaan. Met zijn unieke 3-in-1-ontwerp omvat dit zeer efficiënte oplaadsysteem een 3,3 kW batterijlader, een 500 W DC-DC-converter om de bijkomende lasten van voertuigen van stroom te voorzien, en een EV-laadstationinterface. Deze belangrijke onderdelen, verpakt in een robuust IP67-ontwerp, bieden OEM’s een aantrekkelijk pakket om de elektrificatie van hun offroad-toepassingen te vereenvoudigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Carley Gray, Communiqué PR

Tel.: 206-282-4923 toest. 114

delta-q@communiquepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr