15:26 uur 24-06-2023

ODDITY kondigt indiening van registratieverklaring voor voorgestelde beursintroductieaanbod aan

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– ODDITY Tech Ltd. (“ODDITY”), dat is gebouwd om de wereldwijde beauty- en wellnessmarkt te transformeren, kondigde vandaag aan dat het een registratieverklaring heeft ingediend op formulier F-1 bij de U.S. Securities and Exchange Commission met betrekking tot het voorgestelde beursintroductieaanbod van haar gewone klasse A-aandelen. ODDITY heeft aangevraagd om haar gewone klasse A-aandelen op de wereldwijde geselecteerde markt Nasdaq te noteren onder het tickersymbool “ODD.” Het aantal aan te bieden aandelen en het prijsbereik voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald. Het aanbod is afhankelijk van de marktomstandigheden en er bestaat nog geen zekerheid over de vraag of en wanneer het aanbod kan worden afgerond, noch over de werkelijke omvang en voorwaarden van het aanbod.

Goldman Sachs & Co. LLC, Morgan Stanley & Co. LLC en Allen & Company LLC treden op als belangrijkste book-running-managers voor het voorgestelde aanbod. BofA Securities, Barclays Capital Inc., Truist Securities, Inc., JMP Securities, A Citizens Company, en KeyBanc Capital Markets Inc. treden op als book-running-managers voor het voorgestelde aanbod.

Het voorgestelde aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus. Exemplaren van de voorlopige prospectus met betrekking tot het voorgestelde aanbod zijn, wanneer beschikbaar, te verkrijgen via: Goldman Sachs & Co. LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, telefonisch op (866) 471-2526, of per e-mail op prospectus-ny@ny.email.gs.com; Morgan Stanley & Co LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014, telefonisch op (866) 718-1649, of per e-mail op prospectus@morganstanley.com; en Allen & Company LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 711 Fifth Avenue, New York, New York 10022 of per e-mail op allenprospectus@allenco.com.

Een verklaring van registratie met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission, maar is nog niet van kracht. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mag er een aanbod tot koop worden geaccepteerd voorafgaande aan het tijdstip waarop de inschrijving van kracht wordt. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod om te kopen, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van de effecten in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

Over ODDITY

ODDITY is een techbedrijf voor consumenten dat digital-first merken bouwt en opschaalt om de offline gedomineerde beauty- en wellnessindustrieën te ontwrichten. Het bedrijf bedient ruim 40 miljoen gebruikers met zijn AI-gedreven online platform. Het zet datawetenschap in om consumentenbehoeften in kaart te brengen en oplossingen te ontwikkelen in de vorm van beauty- en wellnessproducten. ODDITY is eigenaar van IL MAKIAGE en SpoiledChild. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in New York City, een O&O-centrum in Tel Aviv, Israël, en een biotechnologielab in Boston.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Michael Braun

michaelb@oddity.com
Investors:
IR@oddity.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr