19:17 uur 22-06-2023

Q4 Inc. Verbetert institutionele doelgerichtheid als onderdeel van Engagement Analytics Suite

Nieuwe functionaliteit onthult de invloed van IR-strategie op het stimuleren van de interesse van investeerders op institutioneel niveau

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “de Onderneming”), het toonaangevende platform voor toegang tot de kapitaalmarkten, is verheugd verbeteringen aan te kondigen voor institutionele doelgerichtheid binnen Engagement Analytics op het Q4-platform. Dankzij de eigen gegevens van Q4 Engagement Analytics en de toegang tot duizenden wereldwijde emittenten, zijn er nu nieuwe inzichten beschikbaar voor Investor Relations Officers (“IRO’s”) die helpen om de waarde van hun bedrijf in contact te brengen met de juiste investeerders.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230622832413/nl/

Q4 Engagement Analytics - Benchmark Institutional Investor Behavior (Graphic: Business Wire)

Q4 Engagement Analytics – Benchmark Institutional Investor Behavior (Graphic: Business Wire)

Met deze nieuwe mogelijkheden kunnen IR-teams nu ontdekken hoe de interesse van een specifieke instelling in het investeringsverhaal van hun organisatie zich in de loop van de tijd ontwikkelt en hoe dit zich verhoudt tot sectorgenoten of collega’s met een vergelijkbare marktkapitalisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
Edward Miller

Directeur Investeerdersrelaties

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Manager bedrijfscommunicatie

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr