01:28 uur 22-06-2023

Lattice geeft keynote op FPGA Conference Europe 2023

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen, kondigde vandaag aan dat het bedrijf zal deelnemen aan de FPGA Conference Europe. Met belangrijke activiteiten zoals een openingskeynote, deelname aan verschillende sprekerssessies en demopresentaties op meerdere partnerstands, zal Lattice haar nieuwste FPGA-technologie-innovaties tonen op het gebied van embedded vision, AI, functionele veiligheid, beveiligingstoepassingen en meer.

  • Wie: Lattice Semiconductor
  • Wat / Wanneer (GMT+2):

    • 4 juli, 13:45 uur: Openingskeynote “Lattice Avant™, een nieuw niveau van FPGA-innovatie met laagvermogen voor middelgrote toepassingen”
    • 4 – 6 juli: Lattice-demopresentatie (Partnerstand op #7 en #30)
    • Sprekerssessies:

      • 4 juli, 14:15 uur: Veilige methode om meervoudig ontwerp in FPGA mogelijk te maken
      • 5 juli, 14:15 uur: FPGA als overbruggingsapparaat in IIoT
      • 6 juli, 21:45 uur: Europese Cyber Resilience Act en de invloed ervan op IEC 62443 en de beveiliging van ingesloten industriële systemen
  • Waar:

    • FPGA Conference Europe, NH München Ost Conference Center, München, Duitsland

De FPGA Conference Europe is Europa’s toonaangevende gespecialiseerde conferentie voor programmeerbare logische apparaten als bouwstenen van datacenters, telecommunicatie en veel andere technologische toepassingen.

Ondersteunende bronnen

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Ga voor meer informatie over Lattice naar www.latticesemi.com. U kunt ons ook volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, WeChat of Weibo.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT:
Sophia Hong

Lattice Semiconductor

503-268-8786

Sophia.Hong@latticesemi.com

INVESTOR CONTACT:

Rick Muscha

Lattice Semiconductor

408-826-6000

Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr